ANA SAYFA > EKONOMİ > PınarOnline İzmir’de faaliyete başladı

PınarOnline İzmir’de faaliyete başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PınarOnline İzmir’de faaliyete başladı

Pınar’ın et, süt, su ve içecek ürün gruplarından 300’e yakın ürünü ile birlikte yalnızca platforma özel olarak üretilen ürünleri tüketicilerinin evlerine ulaştıran PınarOnline, İstanbul’un ardından şimdi de İzmir’in 8 ilçesinde hizmet vermeye başladı.

PınarOnline mobil uygulamasından ve www.pinaronline.com üzerinden sipariş edilen ürünler İzmir’in Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka ve Konak ilçelerine özel araçlarla tüketicilere ulaştırılırken; bu ilçeler dışında ise kargoya uygun ürün gruplarında kargo ile teslimat devam ediyor. 

PınarOnline, “Pınar Kasap” ile platforma özel hazırlanan taze et ve gurme lezzetleri tüketicinin beğenisine sunarken, “Pınar Box” ile tüketicilerine pratik bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Aynı zamanda, “Pınar Chef” ile birbirinden lezzetli tariflerle mutfak sırları veriyor. 

Pınar’ın tüketici odaklı vizyonu ile ihtiyaca ve beklentiye yönelik çözümler sunduklarını belirten PınarOnline Dijital Dönüşüm ve E-ticaret Direktörü Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik: “Günümüzde hem teknolojideki hızlı değişim hem de pandeminin etkisiyle e-ticaret faaliyetlerinde hızlı bir artış yaşandı. Bu gelişimle birlikte, direkt tüketiciye ulaşan (D2C – Direct to Consumer) iş modelleri daha da önem kazandı. Tüketiciler artık marka ile daha fazla iletişim içerisinde olmak, markaya geri bildirimlerde bulunmak istiyor. Buradan hareketle, tüketicilerimize doğrudan ulaşmak ve onlara yeni nesil bir alışveriş deneyimi sunmak için PınarOnline’ı hayata geçirdik. PınarOnline sayesinde tüketicilerle direkt iletişim kurmayı, sadece burada olan yenilikçi ürünleri deneyimlemelerini ve bize yeni bakış açıları katacak geri dönüşlerini duymayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda, bir süre önce İstanbul’da faaliyete başlayan ve hızla dağıtım ağını genişleten PınarOnline’ı İstanbul’dan sonra çok kısa zamanda İzmir’e taşımak bizler için gurur ve heyecan verici. İzmir’de yaşayan tüketicilerimiz, platforma özel yeni ürünlerimizi 1 Aralık 2021 tarihinden itibaren PınarOnline üzerinden sipariş edebilecekler. Aynı zamanda, potansiyel gördüğümüz ilçelerdeki özel araçlarla teslimat ağımızı önümüzdeki günlerde genişleterek, İzmir’in daha çok semtine ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.  

Filoda elektrikli araçlar yer alıyor
“Sağlıklı nesiller yetiştirme” misyonundan ödün vermeyen ve tüketicisine en iyiyi sunma arzusunda olan Pınar, tüm faaliyetlerinde olduğu gibi PınarOnline’ın hayata geçme sürecinde de sürdürülebilirlik yaklaşımını ana stratejisinin merkezine koydu. Çevre dostu ambalajlardan lojistik çözümlere kadar tüm operasyonlarında çevreye duyarlı seçenekler sunan Pınar Online, 2024 yılına kadar %100 elektrikli araçlarla teslimat yapmayı hedefliyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altın Bilezik’le 3 bin kişiye istihdam olanağı
Sonraki Haber Karşıyaka’da çevre konulu çalıştay düzenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?