ANA SAYFA > EKONOMİ > Muhtar adayı Ramazan kolilerini kendi elleri ile dağıttı

Muhtar adayı Ramazan kolilerini kendi elleri ile dağıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtar adayı Ramazan kolilerini kendi elleri ile dağıttı

Karşıyaka Bahçelievler Muhtar adayı Zerrin Aydemir hayırseverlerden sağladığı Ramazan kolilerini kendi elleri ile dağıttı.

İzmir Demokratik Anneler Dayanışma Derneği Başkanı, Bahçelievler Mahallesi muhtar adayı olan Zerrin Aydemir ve ekibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor.
Daha çok dezavantajlı insana dokunmak için aday oldu
Karşıyaka’daki sevgi evlerinde yaşayan çocuklarla ilgilenilmesi ile tanınan Aydemir, kadın, çocuk, engelli, yaşlı gözetmeksizin, normal günlerde de sorunlara çare olmaya çalıştığını belirterek şöyle konuştu “İzmir'in birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyorum. Bu çalışmalardan dolayı da birkaç kez ödül aldım. Özverili çalışmalarımı gören mahallelimin isteği üzerine de muhtar adayı oldum. Daha çok insanımıza dokunmak, mahallelimin sorunlarına çözmek için aday oldum. Seçildiğimizde kamu ve özel kurumlarda çalışmış bilgili ve donanımlı bir ihtiyar heyeti ile yararlı olacağımıza inanıyorum” dedi. 
Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk Kızılay İftarına Karşıyakalı muhtarlardan destek
Sonraki Haber Giysi almak zorlaştı, tadilata rağbet arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?