ANA SAYFA > EKONOMİ > Marbaş’ın seminerine İzmir’deki borsa yatırımcısından büyük ilgi

Marbaş’ın seminerine İzmir’deki borsa yatırımcısından büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Marbaş’ın seminerine İzmir’deki borsa yatırımcısından büyük ilgi

Marbaş Menkul Değerler İzmir’de rekor katılımcıyla tarihi bir seminere imza attı.

33 yıldır sermaye piyasalarında aktif olarak hizmet veren Marbaş Menkul Değerler A.Ş. Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 630 kişinin katılımıyla gerçekleşen tarihi bir seminere imza attı. 

Hisse Senedi Yatırımları, Analiz ve Değerleme Yöntemleri 
Finansal okur yazarlığa büyük önem veren Marbaş Menkul Değerler A.Ş. katılımcılarına Sermaye Piyasaları, Borsa İstanbul Hisse Senedi Yatırımları, Analiz ve Değerleme Yöntemleri gibi konularda önemli bilgiler verdi.
Seminerde Marbaş Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Soner Kuru şirket ve sermaye piyasaları yatırımları üzerine konuştu. Ayrıca Marbaş Menkul Değerler ’in kadrosundan Kurumsal İletişim Müdürü Cihan Balaman, Müşteri Temsilcisi Yasin Özdemir, İbrahim Ethem Afacan ve Abdullah Karagöz’de yer aldılar. 
Seminer sonrası görüşülen katılımcılar eğitimin çok faydalı ve verimli geçtiğini ve finansal okur yazarlık adına çok başarılı bir organizasyon olduğunu belirttiler.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Raporlar doğruladı: Körfez’deki iyileşme artıyor
Sonraki Haber EGEMAKGÖÇ'e K.Makedonya'dan konuk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?