ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka Kızılay'dan 5 okulda 300 öğrenciye yardım...

Karşıyaka Kızılay'dan 5 okulda 300 öğrenciye yardım...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kızılay'dan 5 okulda 300 öğrenciye yardım...

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanlığı Karşıyaka’daki 5 okuldan 300 öğrenci sevindirdi.

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanlığı ve bir mağazaı işbirliğiyle Karşıyaka’da bulunan ihtiyaç sahibi ilkokul 1. Sınıf öğrencilerine Kırtasiye ve okul çantaları dağıtıldı.
Mağaza Genel Müdürü Tahir Bayraksoy, Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, Karşıyaka İlce Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Karşıyaka ilce Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Dağlargüler ve Kızılay Karşıyaka ŞubeBaşkanı Kamil Karadeniz tarafından çocuklara dağıtılan kırtasiye ve okul çantaları çocukları sevindirdi.
Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz “Hayırseverlerimiz sayesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşıp onları sevindiriyoruz. Çocuklarımızın sevinci bizi çok mutlu ediyor. Türk Kızılay’ı olarak her zaman ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam edeceğiz. Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Teniste gece yarısı heyecanı…
Sonraki Haber Sabahattin Ali, Karşıyaka’da anılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?