ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka Belediyesi’nden 3 kentte yardım…

Karşıyaka Belediyesi’nden 3 kentte yardım…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi’nden 3 kentte yardım…

Karşıyaka Belediyesi, Tunceli ve Kütahya’ya yardım elini uzattı. Çatı malzemelerinden oturma banklarına kadar ihtiyaç malzemesi, tır ve kamyonlarla yerlerine ulaştırıldı.

Karşıyaka Belediyesi, Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Demirci beldesine; çelik konstrüksiyon çatı malzemesi, sandviç panel, parklar için oyun grubu, oturma bankları ve çöp konteynerinden oluşan, 3 tır dolusu eşya yardımı yapıldı.
Tunceli’nin ilçelerinden Pülümür’e 800 litrelik 25 adet çöp konteyneri, çöp kovaları ve oturma bankları gönderdi. Nazımiye’ye ise yine 25 adet çöp konteyneri ulaştırıldı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Belediyelerimizden gelen talepleri, gücümüz yettiğince karşılamaya çalıştık, batıdan doğuya güzel bir dostluk köprüsü kurduk. Karşıyakalılar olarak dayanışma ve yardımlaşma ruhumuzla, her zaman ihtiyacı olanlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Suya Sabuna Dokundurdular
Sonraki Haber Karşıyaka’da Soma için “Ölüm Vardiyası”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?