ANA SAYFA > EKONOMİ > KAR-İŞKAD yeni katılan üyeler ile hedef büyüttü

KAR-İŞKAD yeni katılan üyeler ile hedef büyüttü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KAR-İŞKAD yeni katılan üyeler ile hedef büyüttü

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) ne yeni katılan 25 üye ve yeni dönem projelerini görüşmek için toplandı.

25 yeni üyenin katımlı ile üye sayısı 325’e çıkan KAR-İŞKAD önümüzdeki dönem daha çok sosyal projelere imza atmayı hedefliyor.
Atakent Hira Unlu Mamullerde düzenlenen bir etkinlikle yeni katılan üyelere pembe fularlar takıldı, Başkan Nil Güneri’nin doğum günü için sürpriz yapıldı, pasta kesildi.

KAR-İŞKAD toplantısına Karşıyaka İlçe Müftüsü İsa Gürler, İzmir İl Dernekler Müdürü Turgay Esen, KAR-İŞKAD yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ın eşi Filiz Pehlivan ve AK Parti İlçe Başkanı Sedat Karatekin’in eşi Ferda Karatekin’in aralarında bulunduğu üyelere pembe fularları KAR-İŞKAD başkanı Nil Güneri tarafından takıldı.

Her alanda lider kadınlar yaratmak
KAR-İŞKAD ‘ın her yere uzanan, kadın elinin değmesi ile güzelleştiren, anne şefkati ile sarılan bir dernek olduğunu belirten Başkan Güneri şunları söyledi. İş dünyasında kadın varlığını artırmak, yenilerini iş dünyasına kazandırabilmek için meslek edindirme kursları düzenlemek ve kadın odaklı projeler hazırlamak, her alanda lider kadınlar yaratmak için çalışıyoruz. Bunun dışında cezaevindeki, hastanede doğum yapan annelerin yanında olduk. Kadın hakları ile ilgili etkinlikler düzenledik, şehitlerimiz için lokma döküyor dualar okuyoruz. Öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunuyor, engelli çocuklarımıza etkinlikler düzenliyor, onlara hediyeler dağıtarak onların sevincine ortak oluyoruz. Bu yıl bu çalışmalarımızı daha geniş alanlara yaymayı düşünüyoruz” dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki doğalgaz patlamasında yaralanan kişi hayatını kaybetti
Sonraki Haber Tugay: Doğayı tanıyan nesiller yetiştiriyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?