ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir Su'ya bir ayda 2 kez zam...

İzmir Su'ya bir ayda 2 kez zam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Su'ya bir ayda 2 kez zam...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan İzmir Su bir ayda 2 kez zamlandı ve 19 litrelik damacana su fiyatı 35 TL. oldu.

İzmir Su Doğal kaynak suyu tesislerinde üretilen ve maliyeti de fazla olmayan İzmir Su'nun Bursa'dan gelen sularla arasında fiyat farkı kalmaması tüketicilerin şikayetlerine yol açarken, İzmir Su yetkilileri fiyat belirlenmesinin bayilere göre değişiklik gösterebileceğini ifade etti.
Ocak ayının ilk günlerinde Karşıyaka'da 25 TL'ye satılan 19 Litre damacana İzmir Su 15 gün sonra 5 lira zamlanarak 30 TL'ye, geçtiğimiz günlerde de 5 lira daha zamlanıp 35 TL'ye çıktı. 
Karşıyakalılar, bir ay içinde gelen 10 liralık fiyat artışına şaşırdıklarını belirtirken, fiyatın Bursa veya daha uzak illerden gelen sularla eşitlenmesinden dolayı da "Bu neyin zammı? İzmir'den çıkan ve belediyenin suyu bu fiyata mı satılmalı. Biraz halk düşünülmeli" sorusunu sormaya başladı.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka evinde hata yapmadı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Galatasaray'ı rahat geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?