ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

İzmir İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

İzmir İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu 2023 yılı 1. Olağan Toplantısı, İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda İzmir Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe başkanlığında gerçekleşti.

İzmir Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe'nin açılış konuşmaasını yapmasının ardından İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kadri Kabak kurumun faaliyetleriyle ilgili sunumunu gerçekleştirdi. Toplantıda, 2022 yılında açılan kurs ve programlar hakkında kurul üyeleri bilgilendirilirken 2022 yılı Faaliyet Raporu ve 2023 yılı Eğitim Planı onaylandı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Medet Ekşi İl Mesleki Eğitim Politikaları hakkında bilgi verdi. Kurul gündemdeki diğer maddeleri görüşerek karara bağladı. Kurul Başkanı İzmir Vali Yardımcısı Sayın Hüseyin Karameşe İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyelerine çalışmalara katkılarından dolayı teşekkür etti, toplantıların işgücü piyasasına faydalı olması dileğinde bulunarak toplantıyı sonlandırdı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Bütün sorumluluk bende
Sonraki Haber Tematik Kadın Forumu Karşıyaka'da düzenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?