ANA SAYFA > EKONOMİ > iPhone 15 tanıtıldı, fiyatı belli oldu

iPhone 15 tanıtıldı, fiyatı belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
iPhone 15 tanıtıldı, fiyatı belli oldu

Apple, merakla beklenen iPhone 15 modellerini tanıttı.

Teknik özellikleriyle dikkat çeken yeni telefonlar, Apple'ın Türkiye sitesinde de ön siparişle satılmaya başlandı. Sitede yer alan bilgilere göre iPhone 15'in Türkiye başlangıç fiyatı 49 bin 999 TL, iPhone 15 Pro'nun 64 bin 999 ve iPhone 15 Pro Max'in fiyatı ise 76 bin 999 TL olarak açıklandı. Tanıtımı yeni yapılan iPhone 15 serisinin, Türkiye'de ön sipariş tarihleri ise 22 Eylül olarak belirtildi.

Birçok özelliği geliştirilen iPhone 15'te Apple bir ilke imza attı. Apple, 11 yıl aradan sonra iPhone 15 serisinde USB-C şarj girişine yer verdi. Öte yandan USB-C girişin sadece iPhone modellerinde değil AirPods Pro 2'lerde de bulunacağı söylendi. iPhone 15'te yeni renk seçenekleri bulunurken, tamamen çentik özelliği kaldırıldı. 15 dahil tüm modellerde bundan sonra dinamik ada bulunacak. iPhone 15'in 48MP ana kamerasının yanı sıra destekleyici yazılımında da ek yükseltmeler yer alıyor. iPhone 14 modellerinde de kullanılan A16 işlemcisinin yeni model olan iPhone 15'lerde de kullanılacağı belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Şehir Kartı tanıtıldı
Sonraki Haber 76 yaşında okuma yazma öğreniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?