ANA SAYFA > EKONOMİ > Güneri: Hedefimiz Her Alanda Lider Kadınlar…

Güneri: Hedefimiz Her Alanda Lider Kadınlar…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güneri: Hedefimiz Her Alanda Lider Kadınlar…

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) olağan genel kurulunda Sosyolog Nil Güneri ile devam kararı aldı.

Her alanda lider kadınlar yetiştirmek amacıyla yola çıkan KAR-İŞKAD, İzmir Vilayetler Hotels’de yaptığı genel kurulda tek liste ile seçime gitti. 

Genel Kurulun divan başkanlığını önceki dönem BESİAD Başkanı Ali Akdaş’ın yaptığı genel kurulda divanda Karşıyaka Müteahhit İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Akyüz, İZDEDA Başkanı Haydar Özkan ve Metin Köroğlu bulundu. 173 üyeli KAR-İŞKAD ‘ın genel kuruluna katılan üyelerin tümünün oyunu alan Nil Güneri yeniden başkan seçildi.

Yeni yönetimde tanınmış iş kadınları
Yönetim kurulu üyeliklerine ise Öz Orman İş Sendikası Başkanı Hamiyet Boyacı, Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Özer, Tarım Bakanlığından Arzu Şenkaya, Genel Müdür Şule Yazar, Avukat Beliz Yıldırım, güzellik Salonu sahibi Şule Aydın, Mali Müşavir Pınar Yavaş, İşletmeci Eda Karadeniz, Ulukent AKD Kids anaokulu sahibi Nihal Yılmaz, Çiğli Araştırma Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdür Yard. Esra Kuşçu gibi tanınmış iş kadınları yer aldı.

Her alanda lider kadınlar yetiştirmek amacıyla yola çıkan KAR-İŞKAD’ın yeni yönetimi ile daha da güçlendiklerini belirten Başkan Güneri şunları söyledi. “Yeni yönetimimiz ile her alanda lider kadınlar yetiştirmek amacıyla yola çıktık. Dernek olarak bugüne kadar birçok sosyal projelere imza attık. Bu yeni yönetimimizle daha çok projeler üreteceğiz. Kadının adını her yerde yaşatacağız.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Yücel'den ekonomi masası değerlendirmesi
Sonraki Haber Tarihi yürüyüşe ülkenin dört yanından yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?