ANA SAYFA > EKONOMİ > Eşine dükkân komşusu oldu

Eşine dükkân komşusu oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eşine dükkân komşusu oldu

Karşıyakalı iş kadını Sahra İzmir eşinin kırtasiye dükkanının karşısında kadın giyim mağazası açtı.

Karşıyaka’nın tanınmış kırtasiyecilerinden Özcan İzmir’in eşi Sahra İzmir eşinin kırtasiye dükkanının bulunduğu Karşıyaka çarşısındaki sokakta açtığı Sahra Butik’te Karşıyakalı kadınlarına modern giysiler sunacak.
Gülay Büyükoral, Bilgi Kırtasiyenin sahibi M. Kemal Eşme, Eko Ege kırtasiye A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Türk ve Mylady Ailesi’nin de bulunduğu açılışa çok sayıda Karşıyakalı da katıldı.
Açılışa katılanlara teşekkür eden İş Kadını Sahra İzmir, Karşıyakalı kadınların zevklerine uygun kaliteli ve uygun fiyatlı giysileri butiğinde bulunduracağını söyledi.
Hayat pahalığının kadınları giyimlerinde çok seçici davranmaya zorladığını belirten İzmir şunları söyledi. Karşıyakalı kadınlar olarak güzel giyinmek isteriz. Bu güzel giysilerin kaliteli ve uygun fiyatlı olması günümüz koşullarında vazgeçilmezlerimiz arasında. Bu düşüncelerle yola çıktım. Eşimin dükkanının karşısında dükkân açmak benim için ayrı bir sevinç kaynağı.
Haber ve Fotoğraf: YILMAZ DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Firdevs Tunçay, kitaplarını imzalıyor, mübadeleyi anlatıyor...
Sonraki Haber Başkan Ünsal: Arkadaşımız kurallara uygun davranmaya çalışmıştır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?