ANA SAYFA > EKONOMİ > EGİAD Melekleri Yatırımcıları Ege D-Tech projesi eğitiminde buluştu

EGİAD Melekleri Yatırımcıları Ege D-Tech projesi eğitiminde buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGİAD Melekleri Yatırımcıları Ege D-Tech projesi eğitiminde buluştu

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti finansal iş birliği çerçevesinde, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında Ege Teknopark yürütücülüğünde, Ege Üniversitesi ve EGİAD partnerliğindeki Ege D-Tech Projesi “Derin Teknoloji Yatırımına Dair Temel Bilgiler” başlıklı eğitim, EGİAD ev sahipliğinde gerçekleşerek yatırımcıları bir araya getirdi.

Mevcut ve potansiyel EGİAD & EGİAD Melekleri yatırımcılarının katılımına özel gerçekleşen eğitimde, derin teknoloji tabanlı yatırımlara ilişkin temel hususlar kapsamlı bir şekilde ele alındı. 
 
Eğitimler, 22 – 23 Mart tarihlerinde EGİAD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi’nde, alanlarında deneyimli uzmanlar olan Jakob Gajsek, Dimitrios Matsakis ve Peter Balogh’un eğitmenliğinde gerçekleşti. Programda Ege D-Tech Proje Koordinatörü ve Ege Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Anıl Baybura ile Proje Teknik Destek Takım Lideri Philip Sowden de  proje ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.
 
İki gün süresince yatırımcıların aktif katılımlarıyla yer aldığı eğitim kapsamında, derin teknoloji girişimlerinin özel ihtiyaçları ve yatırım süreçlerinde yatırımcılara rehberlik edecek birçok konu ayrıntıları ile işlendi.
 
EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Melek Yatırımcı Alp Avni Yelkenbiçer konuşmasında derin teknolojilerin hem iş dünyası hem de yatırımcılık dünyasında yerinin giderek artacağına ve gelecekte yeni yatırımların bu alanlarda da artarak devam edeceğine değindi. “EGİAD ve EGİAD Melekleri olarak proje ortağı olmaktan ötürü çok mutlu olduğumuzu paylaşmalıyım. 7 yıl önce kurulan bir yatırım ağı olarak bugünün teknolojilerini ve geleceğini takip etmek hem bizler için hem de yatırım gerçekleştireceğimiz girişimlere akıllı para yatırımı için oldukça kıymetlidir.” dedi.
 
Ege Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Anıl Baybura ise “Teknopark olarak İzmir’de yeni bir teknoloji üretme merkezine sahip olduğumuz ve bununla birlikte şehrimizin ulusal ve uluslararası alanda rekabetçi üstünlüğünü sağlaması, yeni teknolojiler/ürünler ortaya çıkaracak olması eşsiz bir değere sahip. Yatırımcı ve iş dünyası olarak EGİAD’ın yanımızda, proje ortağı olmasından ötürü bir girişimcinin ihtiyacı olabileceği tüm kaynakları tamamlamış bulunuyoruz. Rektörlüğümüze, Teknopark yöneticilerimiz ve tüm proje ortaklarımıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çandarlı Cumhuriyet İlkokulu 1/A sınıfından anlamlı hareket
Sonraki Haber Narlıderelilere, Mahalle Afet Gönüllüleri eğitimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?