ANA SAYFA > EKONOMİ > Can Kardeşler Sebze Meyve Halk Pazarı yenilenen yüzü ile Karşıyakalıların hizmetine girdi

Can Kardeşler Sebze Meyve Halk Pazarı yenilenen yüzü ile Karşıyakalıların hizmetine girdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Can Kardeşler Sebze Meyve Halk Pazarı yenilenen yüzü ile Karşıyakalıların hizmetine girdi

Karşıyakalıların taze meyve ve sebzelere en ekonomik fiyata ulaşabildikleri Can Kardeşler Sebze Meyve Halk Pazarı yenilen yüzü ile Nergiz’de müşterilerinin hizmetine girdi.

Ekonomik fiyatlarının yanı sıra müşteri memnuniyetine öncelik veren Can Kardeşlerde “tarladan tezgaha” sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Can Kardeşler Sebze Meyve Halk Pazarı’nın sahipleri  Can Aydın ve Muhammed Aydın kardeşler “6150. Sok. No: 25/A Nergiz- Karşıyaka adresinde yenilenen yüzüyle yeniden hizmete giren Can Kardeşler Sebze Meyve Halk Pazarı’nda alış verişin bir seferlik olmadığını ve aranan ürünleri her zaman en taze şekilde müşterilerimize sunacağız. Öyle hizmette kusursuz olarak sürekli aranan olacağız. Bunu ilke edindik ve bu nedenle de yenilendik. Karşıyakalıları bekliyoruz” dediler.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkan Sözeri camiadan özür diledi...
Sonraki Haber CHP'de kimler meclis üyesi aday listesinde yer aldı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?