ANA SAYFA > EKONOMİ > Başkan Erdağlılar: Esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz

Başkan Erdağlılar: Esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Erdağlılar: Esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz

S.S. Karşıyaka Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulunda tekrar başkanlığa seçilen Ahmet Erdağlılar “Esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Erdağlılar, bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonrada her zaman Karşıyaka’daki esnaf ve sanatkarın yanında olacaklarını belirterek kendilerine duydukları güven için teşekkür etti.
Erdağlılar S.S. Karşıyaka Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 1828 üyesinin bulunduğunu, 2022 yılında üyelerine 250,981,337,25-TL kredi kullandırıldığını, 1,600.000 karla kapattıklarını belirterek şunları söyledi. “2020 yılının mart ayından sonra uzun bir süre mücadele ettiğimiz Covid-19 pandemisi hiç şüphesiz ki esnafımız etkiledi. Bu süreçte Karşıyaka Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak her zaman olduğu gibi esnafımızın yanında olmaya devam ettik. Kooperatif olarak kredi çekmeye uygun olan esnaflarımıza kredilerini vermeye devam ediyoruz. Görev süremiz boyunca her zaman esnaf ve sanatkârımızın yanında olmayı kendimize amaç edindik.”
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Reklam
Sonraki Haber Karşıyaka ve Avcılar'dan örnek protokol

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?