ANA SAYFA > EKONOMİ > 35 yıldır doğru bildiği işi yapıyor

35 yıldır doğru bildiği işi yapıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
35 yıldır doğru bildiği işi yapıyor

Karşıyaka’nın deyim yerindeyse manavda doğan ve 35 yıldır “Doğru bildiğim işi, sebze meyve satıcılığı yapıyorum” diyen Metin Topaloğlu, İzmir’in dört bir yanına günlük meyve ve sebze dağıtıyor.

Karşıyaka Çarşı’daki manavda çıraklık dönemini geçiren, o günden bu yana 35 yıldır aynı işi yaparak toptan ve perakende sebze meyve satan ve bu konuda işin uzmanı olan Metin Topaloğlu aynı zamanda da hasta denecek bir futbol fanatiği ve Kaf Sin Kaf sevdalısı.
Karşıyaka’nın dört bir yanına toptan ve perakende meyve ve sebze dağıtımı yaptığını, İzmir’in çeşitli ilçelerine mal verdiğini ve özel müşterileri olduğunu ifade eden Metin Topaloğlu, “Bu iş bize atalarımızdan sermaye. En iyi şekilde yapıyor ve önceliği de müşteri memnuniyeti diyoruz. Günlük, taze ve iyi mal vermeye özen gösterdiğimiz gibi, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda da mal tedarik ediyoruz. Bu konuda rakip tanımadığımızı da söylemek istiyorum. Mütevazıyız ama işimizde de oldukça iddialıyız” dedi. Metin Topaloğlu kendisiyle irtibata geçmek isteyenlerin 0 536 8619141 numaralı telefonu aramaları yeterlidir derken, İzmir’in dört bir yanına en hızlı, restoran ve işletmeye de hizmet vermeye hazırız” diye sözlerini noktaladı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İYİ Parti'den Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Karadeniz'e ziyaret
Sonraki Haber TİP Adayı Köseoğlu: Seçeneksiz değiliz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?