ANA SAYFA > EKONOMİ > 2015 MODELLERİ VİTRİNLERDEN ÖNCE AYAKKABI KIŞ FUARI’NDA

2015 MODELLERİ VİTRİNLERDEN ÖNCE AYAKKABI KIŞ FUARI’NDA

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2015 MODELLERİ VİTRİNLERDEN ÖNCE AYAKKABI KIŞ FUARI’NDA

Ayakkabı Kış 2014 – 36’ncı İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, gelecek sezon ürünlerini vitrinlerden önce İzmir’de görücüye çıkaracak.

~~Bu yılki fuara 104 firmanın katılımı kesinleşti. Fuarın İzmir’in yanısıra Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Gaziantep, İstanbul, Konya, Trabzon ve İtalya’dan katılımcıları bulunuyor. Ayakkabı Kış, İzmir’de, gelecek sezonun moda renk ve modellerinin sergilendiği en büyük organizasyon olacak. Uzun süredir düzenlenen Ayakkabı Fuarı’nın İzmir’in üretim dokusuyla buluşan bir fuar olduğuna dikkat çeken İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs; Ayakkabı Fuarı’nı sadece İzmir’in, Ege’nin değil tüm Anadolu’nun temsilcisi yapmak ve bir Türkiye fuarı haline getirmek istediklerini söyledi. Örs, “Yıllardır başarıyla gerçekleştirdiğimiz organizasyonların arasında yer alan Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı da Türk ayakkabısının tanıtımına önemli katkı koymaktadır.  Fuarımızın, sektörün beklentilerini karşılaması ve yeni iş bağlantılarının önünü açması en büyük hedeflerimizdendir” dedi.
Dört gün süreyle açık kalacak fuarda 2014 Sonbahar / 2015 Kış sezonunun ürünleri sergilenecek. Ayakkabı Kış  Fuarı’nda, erkek-kadın, çocuk ve spor ayakkabı, bot modelleri, çizme üreticileri ile çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yer alacak.
Ayakkabı sektörüne tanıtım ve iş bağlantısı kurma olanağı sunan fuar, Türk ayakkabı üreticilerini yeni yurtdışı pazarlarla buluştururken, gelecek sezonun ayakkabı modasına yön verecek.
İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ),Yaz ve Kış olmak üzere yılda iki kez düzenlediği İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin destekleri ile organize ediyor. Bu yılki fuara 104 firmanın katılımı kesinleşti. Fuarın İzmir’in yanısıra Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Gaziantep, İstanbul, Konya, Trabzon ve İtalya’dan katılımcıları bulunuyor. Ayakkabı Kış, İzmir’de, gelecek sezonun moda renk ve modellerinin sergilendiği en büyük organizasyon olacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR ORGANİK TARIMDA LOKOMATİF
Sonraki Haber BOSTANLISPOR ERKEK RAGBİ TAKIMI 1. LİGE ÇIKTI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?