ANA SAYFA > EĞİTİM > Türkbirliği İlkokulu’nda şemsiye etkinliği büyük ilgi gördü

Türkbirliği İlkokulu’nda şemsiye etkinliği büyük ilgi gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkbirliği İlkokulu’nda şemsiye etkinliği büyük ilgi gördü

Dünya Otizm Farkındalık günü kapsamında Karşıyaka Türkbirliği İlkokulu’nda okul bahçsinde tüm öğrencilerin katılımıyla ‘Şemsiye Etkinliği’ gerçekleştirildi.

Etkinliğe Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Dağlargüler, Uğur Okulları Bornova Kampüsünü temsilen Yeliz Turna ve öğrencilerinin yanı sıra  Zübeyde Hanım İlkokulu, Mürşide Akyüz İlkokulu ve Safiye Nadir Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi özel eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencileri de katılım sağladı.
Okul bahçesinde öğrencilere dağıtılan şemsiyeler süslendi; otizmi anlatan, farkındalığı vurgulayan sloganlar şemsiyelere  eklendi. Etkinlik sonrasında çok amaçlı salonda okul özel eğitim öğrencilerinin hazırladığı sergi tüm davetliler tarafından gezildi. Otizmi, otizmli bir çocuğun gözünden anlatan video gösterimi gerçekleştirildi. Ardından Uğur Okulları Bornova Kampüsünün 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü adına gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki özel eğitim sınıfımıza yönelik bağışları için okul müdürümüz Affan Arif Erol, Yeliz Turna ve öğrencilerine teşekkürlerini sundu ve şube müdürümüz tarafından teşekkür plaketi verildi. Etkinliğimiz verilen ikramlarla sonlandırıldı.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Otizmden saklanma saklanbaç...
Sonraki Haber Bir uçtan bir uca Anadolu Cemre ayakta alkışlandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?