ANA SAYFA > EĞİTİM > Tarçın Kırtasiye sanatsal ürünleri de portföyüne ekledi...

Tarçın Kırtasiye sanatsal ürünleri de portföyüne ekledi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarçın Kırtasiye sanatsal ürünleri de portföyüne ekledi...

Karşıyaka'nın en tanınmış ve en ekonomik kırtasiyesi olan Tiyatro Sokağı, Karşıyaka Sinema Pasajı köşesindeki Tarçın Kırtasiye portföyüne sanatsal ürün grubunu da ekledi.

Tarçın Kırtasiye Sahibi Fikret Bostancı, gelen istekler doğrultusunda Karşıyakalıların hizmetine en iyi şekilde devam ettiklerini belirterek şöyle dedi:
"Tarçın Kırtasiye olarak 2000 yılından itibaren kitap, büro ve okul kırtasiyesi olarak hizmet veriyorduk. Genel müşteri istek ve talep üzerine sanatsal ürün grubunu da satışa sunduk. Sanatsal da her çeşit ürünü uygun fiyatlara Karşıyakalılar ve İzmir genelinden gelen müşterilerimizle buluşturuyoruz. Üstelik de en uygun fiyatları sunuyoruz. Karşıyakalıların hizmetine devam diyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu'dan amatörlere ulaşım ve malzeme destek sözü
Sonraki Haber 8 Mart Kadınlar Günü'nde kadınlar için şiir dinletisi ilgi gördü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?