ANA SAYFA > EĞİTİM > ''Sen de Okuduğunu Paylaş''

''Sen de Okuduğunu Paylaş''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Sen de Okuduğunu Paylaş''

Ege Üniversitesi Merkez Kütüphanesi önünde ‘Kitap Okuma Etkinliği’ düzenlendi. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Canan Fisun Abay, Prof. Dr. Mehmet Ersan, senato üyeleri, çok sayıda akademisyen ve öğrencinin katılım gösterdiği etkinlikte, kitapseverlerle buluştu. Yoğun katılımın olduğunu etkinlikte keyifli anlar yaşandı.

Etkinlikte katılımcılarla birlikte kitap okuyan Rektör Budak, “Egeli öğrencilerimizin, kitap okumanın ne kadar önemli olduğunu bildiklerinden hiç şüphem yok. Burada amacımız hem kitap okumanın önemini daha da vurgulamak hem de öğrenciyle bir arada bulunarak öğretmen-öğrenci ilişkisini güçlendirebilmek. Bu nedenle böyle etkinlikleri yararlı buluyorum. Ayrıca kitap bağışında bulunanlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Ege Üniversitesi Kütüphanesi’nin daha aktif kullanılabilmesi için pek çok çalışmaya imza attıklarını söyleyen Rektör Budak, “Şu an elektronik yayın sayısını artırıyoruz ve bu bizim için çok önemli. Araştırma Üniversiteleri arasında yer almak isteyen bir üniversite olarak öğrencilerimizin daha fazla yayına ulaşmasını istiyoruz. Geçen senelerde başlatmış olduğumuz bir uygulama ile yıl içerisinde 4 ay boyunca 7/24 kütüphane hizmeti verilmesini sağladık. Öğrencilerimizden talep gelirse bu süreyi uzatıp tüm dönem boyunca 7/24 kütüphane hizmeti vermeye açığız. Kütüphanenin aktif kullanıldığını görmek bizi tabii ki mutlu eder” diye  konuştu.
Etkinlik, Ege Üniversitesi akademisyenlerinin ve öğrencilerinin Ege Üniversitesi Kütüphanesi’ne kitap bağışı yapması ile son buldu. Rektör Budak, kitap bağışı yapan herkese teşekkür ederek kitap ayracı hediye etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bisi Fest Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda başladı
Sonraki Haber Dönüşüm Saati'nin geliri LÖSEV'e

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?