ANA SAYFA > EĞİTİM > Öğretmenler öğretmek için öğreniyorlar

Öğretmenler öğretmek için öğreniyorlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğretmenler öğretmek için öğreniyorlar

Karşıyaka’daki öğretmenler “Robokod İzmir Bilişim ve Kodlama Projesi” kapsamında Temel Kodlama ve Teknoloji eğitimi almaya başladı.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve şube Müdürü Kumray Cin "Robokod İzmir Bilişim ve Kodlama   Projesi Kapsamında, Temel Kodlama ve Teknoloji eğitimi alan öğretmenlerin çalışmalarını yerinde inceledi. Karşıyaka Ortaokulunda başlatılan eğitime okul öncesi ve ilkokul öğretmenleri aşamalı olarak haftada 30 saat eğitim alacak.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve beraberindekiler Karşıyaka Ortaokulu Müdürü Bilsay Kaya ile birlikte inceledikleri kurs merkezlerindeki öğretmenlerle birlikte bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi. 

Çocuklar yazılım, bilişim ve teknoloji ile yakınlaşacak
Yaşamımızın her alanında önemli yer alan teknolojinin küçük yaştan başlatılarak öğretilmesinin önemine değinen Kaymakam Demir, Robotik ve Kodlamanın çocukları yazılım, bilişim ve teknoloji ile yakınlaştırdığını söyledi. Öğretmenlere başarılar diledi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müziğin Renkleri TSM Korosundan muhteşem konser
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?