ANA SAYFA > EĞİTİM > Müdür Kadıoğlu’ndan örnek davranış

Müdür Kadıoğlu’ndan örnek davranış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müdür Kadıoğlu’ndan örnek davranış

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu depremzede öğretmeni evinde ziyaret etti.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu beraberinde şube müdürü Şaban Karakoç ile 6 Şubat depreminde İskenderun’da etkilenen Süleyman İnsan ve ailesine ev ziyaretinde bulundu. Sorunları olup olmadığını sordu. Her koşulda yanlarında olacaklarını söyledi.

6 Şubat’taki çağın afeti diye bilinen depremde İskenderun’da görev yapan Süleyman öğretmen Karşıyaka’da evine yakın Mavişehir ilkokulunda sınıf öğretmeni olarak görevlendirilmişti. Süleyman öğretmenin eşi de sınıf öğretmenliğinden emekli. 

“Her zaman yanımızda durdular"
İlçe Milli Eğitim Müdürü ve beraberindekilerin kendilerini ziyaret etmekten memnuniyet duyduklarını belirten Süleyman öğretmen şunları söyledi. Kadıoğlu müdürüm ve İlçe Milli Eğitim çalışanlarımızın İzmir’e geldiğimizden beri yakın ilgileri bizleri rahatlattı, deprem acılarımızı bir nebze hafifletti. Kendilerine yakın ilgilerinden dolayı ailem adına teşekkür ederim.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 16 Yaş Altı Kız Milli Takımımız Fransa’ya kaybetti
Sonraki Haber Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici Aliağa’da sevenleriyle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?