ANA SAYFA > EĞİTİM > Müdür Kadıoğlu Türkiye birincisini ödüllendirdi

Müdür Kadıoğlu Türkiye birincisini ödüllendirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müdür Kadıoğlu Türkiye birincisini ödüllendirdi

Türkiye’de 240 proje içerisinde birinci olan İpek Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu tarafından ödüllendirildi.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencisi İpek Uysal’ın Atık Sulardaki Mikroplastiklerin Tetraetil Ortosilikat yardımıyla temizlenmesi projesi, Ulusal düzeyde düzenlenen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2. Proje Pazarı Arge Teknoloji ve Tasarım Projeleri Yarışmasında Türkiye 1. Birincisi Oldu.

İzmir Yüksek Teknolojisi Üniversitesinin destekleri ile koordinatör öğretmen Gülnaz Pazarcık eşliğinde İpek Uysal’ın 6 aylık çalışma sonucunda gerçekleştirdiği Atık Sulardaki Mikroplastiklerin Tetraetil Ortosilikat yardımıyla temizlenmesi projesi 240 proje içerisinde 1. Oldu. Dünya gündeminde olan çevre kirliliğinin önüne geçilmesi çalışmalarında İpek Uysal’ın Atık Suların Temizlenmesi ve Atık Sulardaki Maddelerin Geri Dönüşüme Katkı Sağlama projesinin çok önemli olduğu belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencisi İpek Uysal, Okul Müdürü Tamer Bilgiç, koordinatör öğretmen Gülnaz Pazarcık ve öğrencinin annesini makamında kabul ederek, tebrik etti, İpek Uysal’a ödül verdi.

6 ay boyunca laboratuvarlarda çalışıldı
İpek Uysal projeye İzmir Yüksek Teknolojisi Üniversitesi laboratuvarlarında 6 ay boyunca yaptıkları çalışmalarla gerçekleştirdiklerini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, öğrencilerimizin başarısı ile gururlanıyoruz. “Öğrencimizi, öğrencimizi yetiştiren aileyi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bu güzel başarıların devamı için her türlü desteği vermeyi görev sayıyoruz.” dedi

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dostluk Kazansın kitabının geliri KEDİ Otizm Derneği’ne
Sonraki Haber İZSU: Musluklardan içilebilir su akıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?