ANA SAYFA > EĞİTİM > Müdür Dr. Murat Mücahit'ten üretim yapan liselere ziyaret

Müdür Dr. Murat Mücahit'ten üretim yapan liselere ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müdür Dr. Murat Mücahit'ten üretim yapan liselere ziyaret

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Yentür, bu amaçla okullarımızda kütüphane kurulmasına yönelik aralıksız üretime devam eden meslek liselerini ziyaret etti.

‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi çalışmaları İzmir’de aralıksız devam ediyor. Yıl sonuna kadar tüm okullarda kütüphane kurulmasının planlandığı projeye ‘En Değerli Hazine Kütüphanedir’ sloganı ile katılan İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir’de kütüphanesi olmayan okullara kütüphane yapılması için yer tespitleri ile gerekli donatım planlamalarını hızla tamamlıyor. Bu kapsamda İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür hafta sonu Konak Mithatpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Öğrenciler tarafından kütüphanesi olmayan okullara teslim edilmek üzere üretilen kütüphane donatım malzemelerini inceledi. Yentür emek ve gayretlerinden dolayı öğretmen, öğrenci ve okul idarelerine teşekkür etti.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 100 elektrikli otobüs ve 55 midibüs daha geliyor
Sonraki Haber Karaburun Belediyesi Kurs Merkezi’nden eğitime merhaba

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?