ANA SAYFA > EĞİTİM > Metin Aşıkoğlu Ortaokulu cimnastikte şampiyon

Metin Aşıkoğlu Ortaokulu cimnastikte şampiyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Aşıkoğlu Ortaokulu cimnastikte şampiyon

Eğitimde olduğu kadar sporda da başarısından söz eden Bostanlı Metin Aşıkoğlu Ortaokulu, bu kez de cimnastikte şampiyon çıkardı.

Metin Aşıkoğlu Ortaokulu öğrencisi Ayşe Vesile Yetgin, cimnastikte başarılarına bir yenisini daha ekledi ve İzmir İl Birinciliklerinde, ritmik cimnastik, labut ve kurdela branşlarında peş peşe üç şampiyonluk kazandı. 
Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'nun başarılı ve aktif müdürü Erdem Kaner, bayrak töreninde şampiyon sporcuyu kürsüye çıkararak arkadaşlarına alkışlattı ve ödül verdi.
Erdem Kaner, "Okulumuz 8/D sınıf öğrencisi Ayşe Vesile Yetgin Ritmik Cimnastikte İzmir İl 1.si, Lobut aletinde İzmir il 1.si ve  Kurdele aletinde yine İzmir İl 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederim. Tüm sporcularımızı spor yapmaya davet ediyorum. Okul ve spor başarısını birlikte bekliyorum" dedi. 
Kaner, sınıflar arası maçların da önümüzdeki günlerde başlayacağı müjdesini de verdi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu, Karşıyakalılar’la çiğdem çitledi, çay servisi yaptı
Sonraki Haber Karşıyaka Tenis yine zirvede

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?