ANA SAYFA > EĞİTİM > Kaymakam Demir Karşıyaka Halk Eğitim'i ziyaret etti

Kaymakam Demir Karşıyaka Halk Eğitim'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir Karşıyaka Halk Eğitim'i ziyaret etti

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve eşi Dilek Demir, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünü ziyaret etti.

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz , Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdür Yardımcılarından Fidan Gül Sürekli ve İdari Kadro tarafından Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğündeki kursları gezen Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir'e, müdür Suat Korkmaz tarafından kurumun ileriye yönelik projeleri anlatıldı.
Kaymakam Demir, bilgi almanın yanı sıra ders ve kurs yapılan sınıfları ziyaret ederek kursiyerlerle de sohbet etti, derslerle ilgili olarak usta öğreticilerden bilgi aldı. 
Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, Kaymakam Demir'i odasında ağırladı ve gerekli bilgileri sundu. Korkmaz "Bu hoş ziyaretlerinden dolayı Karşıyaka Kaymakamımız Sayın Özkan Demir ve eşi Dilek Demir Hanımefendiye teşekkür ederiz" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden Hatıra Ormanı
Sonraki Haber Karşıyaka, Antalya'da üzgün...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?