ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka’daki 21 okula kalite etiketi verildi

Karşıyaka’daki 21 okula kalite etiketi verildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’daki 21 okula kalite etiketi verildi

Karşıyaka’daki 21 okula Kalite Etiketi ve e- twinning projeleri için de 61öğretmene sertifika verildi

E-twinning projeleri ile Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiket çalışmaları sonucunda belge almaya hak kazanan okul ve öğretmenlere belgeler verildi. 
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlerin mesleki anlamda kendilerini geliştirip öğrencilerin derslerine daha fazla motive olmasını sağlamak amacıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor.
Karşıyaka Cihat Kora Anadolu Lisesinde düzenlenen törende Karşıyaka’daki 21 okula Kalite Etiketi ve e- twinning projeleri için de 61 öğretmene sertifika verildi
“Eğitimde de kalitemiz yükselmektedir”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu belge töreninde yaptığı konuşmada öğretmenlerin mesleki anlamda kendilerini geliştirip öğrencilerin başarılı olmaları konusunda en iyisini yapma konusunda kararlı olduklarını belirterek şunları söyledi. “Öğretmenlerimizin yapmış oldukları e-twinning projeleri ile Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi alarak bizleri gururlandıran okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi kutlarım. Öğretmenlerimiz bu projelerle mesleki anlamda kendilerini geliştirip öğrencilerin derslerine daha fazla motive olmasını sağlamaktadırlar. Öğrencilerimiz ise web teknolojilerinin eğitim amacıyla da kullanılabileceğini fark edip 21. yy becerilerini geliştirmektedirler. Bunun yanı sıra okul yöneticisi, öğretmen ve öğrencilerimizin motivasyonunun artmasıyla eğitimde de kalitemiz yükselmektedir. “
2021 Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanan okullar şunlar; Polat Çelikdemir Anaokulu, Nezahat Ertan Anaokulu, Zübeyde Hanım İlkokulu, Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu, Metin Aşıkoğlu Ortaokulu, Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu, Hasan Pınarçalı Ortaokulu, Eren Şahin Eronat Ortaokulu, Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu, Cihat Kora Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
2021 Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanan okullar ise; Safiye Nadir Özel Eğitim Uygulama Okulu, Karşıyaka Anaokulu, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Anaokulu Sezai Gönül Akdağ Anaokulu, Türkbirliği İlkokulu, Mürşide Akyüz İlkokulu, Karşıyaka Ortaokulu, Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TOKİ Karşıyaka Belediyesi Anadolu Lisesi.
e- twinning projelerinden  sertifika alan öğretmenlerden bazıları da şunlar; 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nden Aslıhan Şahin, Derya Özzeybek, Nesrin Güleş,  Eren Şahin Eronat Ortaokulu’ndan  Sevim Akyurt, Karşıyaka Anaokulu’ndan Emel Karabıyık, Emine Yüksek,  öğretmenlerimizi; Karşıyaka Cihat Kora Anadolu Lisesi idarecisi ve Funda Gülenser , Karşıyaka Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Fatma Karaduman, Nebahat  Alparslan Karadavut İlkokulu’ndan Gözde Tolun, Kıymet Kıvılcım, Nuriye Karakut, Reyhan Karacar, Şeyma Uyar, Turcan Güven.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın locaları tükendi...
Sonraki Haber Cumhuriyet İlkokulu inşaatı tamamlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?