ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da su verimliliği seferberliği başlatıldı

Karşıyaka'da su verimliliği seferberliği başlatıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da su verimliliği seferberliği başlatıldı

Ülke çapında Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan “Su Verimliliği Seferberliği”nin başarıya ulaşması için Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, "Seferberlik kapsamında toplumun bütün kesimlerinde su verimliliği kültürünün oluşturulması hedeflenmekte olup bu doğrultuda ilkokul öğrencilerine yönelik okullarda su verimliliği eğitimleri başlatılmıştır. Bu kapsamda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz personellerimiz tarafından Karşıyaka Mirza Nil İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulunda toplam 108 öğrenciye başta Su Verimliliği olmak üzere Gıda Hijyeni, Organik ve İyi Tarım Uygulamaları konularında eğitim verilmiştir." dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hafızoğlu Girne esnafıyla bütünleşti...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Bursaspor'a fark attı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?