ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da ilk ders zili çaldı

Karşıyaka'da ilk ders zili çaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da ilk ders zili çaldı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’na Karşıyaka’da da başlandı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’na başlanması nedeniyle düzenlenen tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu tarafından Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesi’ndeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. 
Buradaki törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka Belediye Başkan Vekil Ahmet Diker şube müdürleri, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı Didem keseli, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, kamu kurum ve okul yöneticileri, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, Karşıyaka Karadenizliler Derneği Başkanı Yaşar Canferoğlu, STK yönetici ve temsilciler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle düzenlenen törene Karşıyaka Mavişehir İlkokulu’nda devam edildi.
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir okula girişinde öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı.
Buradaki törene Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Belediye Başkan Vekil Ahmet Diker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Kamu kurum ve okul yöneticileri, STK yönetici ve temsilcileri, veliler ile öğrenciler katıldı.
Mavişehir İlkokulu’nda düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve Okul Müdürü Özgür Akdemir birer konuşma yaptı.  
Tören konuşmalardan sonra öğrencilerin şiirler okuması, ardından çeşitli gösterileri ile sona erdi.
Karşıyaka’da 2023- 2024 Eğitim öğretim yılında; 27 ilkokul, 19 Ortaokul, 13 Anadolu, 4 meslek lisesi ve ana okullarında 46.471 öğrenci okuyacak ve 2.680 öğretmen görev alacak.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu yaptığı konuşmada yeni bir eğitim yılının ilk gününde öğrenci ve veliler ile birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi. “Türkiye’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı yetiştirecek değerli meslektaşlarımla ve ülkemizin geleceği çocuklarımızla birlikte olmanın farklı heyecanı ve gururu içinde sizleri saygıyla selamlıyorum. 
“Farkındalık oluşturmada hepimize büyük sorumluluk düşmektedir”
Görevlerimizin bilincinde olarak yeni eğitim-öğretim yılına başlıyoruz, toplumun eğitime katılımını artırmada, öğretimde farkındalık oluşturmada hepimize büyük sorumluluk düşmektedir. “Herkesin eğitim için yapabileceği bir şey vardır. “Sözünden yola çıkarak, Veli, öğretmen ve okul yönetimi iş birliğini tam olarak sağlamak eğitim-öğretimde başarının en önemli hazırlayıcısıdır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; "Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" diye hitap ettiği değerli meslektaşlarım; amacımız bilgiyi aktarmakla beraber, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen dinamik, özgüvenli milli ve manevi değerlerine sahip bir nesil yetiştirmek olmalıdır.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karace: Kulüpte borç veya temlik dönemi kapandı
Sonraki Haber 7. Uluslararası Bergama Fotoğraf Günleri ve Fotoğrafçılar Maratonu başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?