ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka’da ders zili çaldı

Karşıyaka’da ders zili çaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da ders zili çaldı

Karşıyakalı öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ilk kez ‘”Yaz Dersleri” uygulamasını hayata geçirdi. Proje kapsamında, 7-10 yaş aralığındaki öğrencilere, ilçedeki dört ayrı merkezde ücretsiz eğitimler veriliyor.

Çocukların yaz tatillerini verimli şekilde değerlendirmesini sağlamak ve yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla yürütülen projede, Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) öğretmenleri görev alıyor. Ücretsiz dersler, talepler doğrultusunda Alaybey Mahalle Merkezi, Nergiz Mahalle Merkezi, Bülent Ecevit Kültür Merkezi ve İsmail Cem Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. KARGEM öğretmenlerinden Türkçe, matematik ve fen bilgisi dersleri alan öğrenciler, bir yandan da arkadaşları ile birlikte keyifli vakit geçirme ve sosyalleşme imkanı buluyor. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “KARGEM’de yıl boyunca yüzlerce öğrenciye ücretsiz eğitim desteği sağlarken, ihtiyacı olan çocuklarımız için tatil döneminde de bu hizmeti sürdürebilmek adına yaz derslerimizi başlattık. En çok talep gelen merkezlerde sunduğumuz bu hizmetin, hem eğitim hem de sosyal yaşamlarına katkı sağlamasını diliyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, TSYD Kupası'na katılacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka skorerini buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?