ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Suzan Divrik M.T.A. Lisesi Erasmus+ Akreditasyon Belgesi Sevincini Yaşıyor

Karşıyaka Suzan Divrik M.T.A. Lisesi Erasmus+ Akreditasyon Belgesi Sevincini Yaşıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Suzan Divrik M.T.A. Lisesi Erasmus+ Akreditasyon Belgesi Sevincini Yaşıyor

Karşıyaka Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mesleki Eğitim Erasmus+ Akreditasyon belgesi Almaya hak kazandı.

“Erasmus+ Akreditasyon Belgesi” almaya hak kazanan İzmir’in ilk okulu ve “Erasmus+ Mesleki Eğitim (VET) Akreditasyon Belgesi” almaya hak kazanan ilk meslek lisesi olması nedeniyle okulda büyük sevinç yaşandı.
Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda Akreditasyon almaya hak kazanan kurum olarak, Erasmus kalite standartlarına uymak şartıyla, akreditasyon almayı hak edildiği bu yıldan (2023)-2027 yılı dönemi boyunca her yıl düzenli olarak kolaylaştırılmış bir yöntemle hibe alma imkânı elde edecek. Türkiye genelinde toplam 13 Mesleki Eğitimden sorumlu olan kurumlardan biri oldu. Ülke genelinde sadece 5 Meslek Lisesinden biri olarak akredite edilen okul, 5 yıl boyunca Erasmus+ öğrenci ve öğretmen eğitimlerini Avrupa Kalite Standartlarına uygun olarak geliştirme fırsatına erişme kolaylığı edinmiş oldu. 
Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu (KA120 / VET) Belgesini almaya kazanan kurumlar; 2 günden 365 güne kadar değişiklik gösteren işletmede beceri eğitimi/staj, işbaşı eğitimi/gözlem, kurs, mesleki beceri yarışmaları, uzman daveti, öğretmen daveti, hazırlık ziyareti vb. yurtdışı faaliyet türlerine erişim kolaylığı sağlanıyor.
Haber: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Depremzede çocuklar İSKEM’in animasyonu ile moral buldu
Sonraki Haber Bostanlıspor Macaristan yolcusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?