ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ''Yaşayan Kütüphane'' açıldı

Karşıyaka Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ''Yaşayan Kütüphane'' açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ''Yaşayan Kütüphane'' açıldı

Karşıyaka’da bulunan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde “Yaşayan Kütüphane” açılışı gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Ömer Karaoğlu'nun isminin verildiği kütüphane açılışına; Prof. Dr. Ömer Karaoğlu, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, eğitim yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 
Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde aynı zamanda Yaşayan Kütüphane açılışı yapıldı. Kütüphaneye yaptığı besteler ve seslendirdiği ezgiler ile müzik severlerin içine işleyen nağmelerin sahibi akademisyen, bestekâr ve müzisyen Prof. Dr. Ömer Karaoğlu’nun adı verildi. Karaoğlu’nun öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek verdiği mini konser törene renk kattı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuran tilaveti gerçekleştirildi. Açılış programında konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün; kitap sevgisinin, kitap okumanın önemine değindi ve “müthiş bir adanmışlık yoksa muhteşem bir başarı da yoktur. Sizler zafere giden yolda yalnızca güneşli günlerde yürünmediğini belki de en iyi bilenlerdensiniz” diyerek çalışmanın ve başarının öneminde değindi. Prof. Dr. Ömer Karaoğlu kütüphane açılışında yaptığı konuşmada insanla, kitapla, bilgiyle bir arada olmanın öneminin altını çizdi. Karaoğlu bilgiyi çoğaltmanın önemine vurgu yaparak kütüphaneye isminin verilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Prof. Dr. Ömer Karaoğlu'nun verdiği mini konser, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezuniyet Töreni ve “Yaşayan Kütüphane Açılışı” programına renk kattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Acil Çözüm Ekipleri işbaşında
Sonraki Haber İzmir'in ilk kahve fuarı başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?