ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka şampiyonuna kaymakamdan ödül

Karşıyaka şampiyonuna kaymakamdan ödül

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka şampiyonuna kaymakamdan ödül

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen bursluluk sınavında 500 tam puan alan İpek Uslu Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir tarafından ödüllendirildi.

Kaymakam Demir, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bursluluk Sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan Karşıyaka birincisi Karşıyaka Eren Şahin Eronat Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi İpek Uslu’yu makamında kabul etti. 
Kaymakam Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Okul Müdürü Resul Özdemir, İpek Uslu ve annesi ve okul müdür yardımcısını makamında kabul etti. İpek Uslu’yu başarısından dolayı tebrik eden Kaymakam Demir Uslu’ya hediye vererek ödüllendirdi.
Gençlerimizin başarış ile gurur duyduğunu belirten Kaymakam Demir, İpek’in başarısında katkısı olan ailesini, okul yönetici ve öğretmenlerini de kutladı.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Yöresine Değer Katan Önder Kadın Ödülü'' Tülay Yazgan'a verildi
Sonraki Haber Dünya Süt Günü'nde Karşıyakalı Öğrenciler Tire'de Sütün Yolculuğuna Eşlik Etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?