ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka için büyük kayıp!..

Karşıyaka için büyük kayıp!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka için büyük kayıp!..

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz'ın tayini Aliağa'ya çıktı. Karşıyaka'da çok başarılı çalışmalara imza atan, projeleriyle herkesin kalbini kazanan Ebru Yılmaz, tayinini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Tayininin büyük üzüntü yaratacak olan Ebru Yılmaz, yöneticilik döneminde Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün adını İzmir'den taşırdı, ülke çapında başarılı projeleriyle duyurmuştu. Çalışkanlığıyla da takdir toplayan ve Katrşıyaka için büyük kjayıp olarak nitelendirilen tayinin mecburi dönem sonundan kaynaklandığı ifade edildi.
Ebru Yılmaz'ın ayrılığıyla ilgili açıklaması şöyle:

"Her veda zordur…
Büyük bir heyecan ve büyük bir mutlulukla başlayan yolculuğumuzda artık aranızdan ayrılma vaktidir. Ne çok şey yaşadık şu kısacık zamanda. Ne çok şey biriktirdik anılar bohçamızda. Çok güldük, çok sevindik, çok mutlu olduk. Zor zamanlar da oldu. Birlikte ağladık, birlikte sıkıntılar çektik ama hep birlikte, bir arada, sırt sırta, omuz omuza aştık engelleri. Çünkü biz her şeyden önce dost, her şeyden önce bir aileydik. Evet, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ailesiydik biz. Örnek alınan, parmakla gösterilen… İmzamızı attığımız her iş büyük bir sevgi seline dönüştü, Karşıyaka’nın, İzmir’in sınırlarını aştı tüm Türkiye konuştu. Farkımız vardı bizim; Diyarbakır’dan Mardin’e, Bursa’dan Bitlis’e tüm Türkiye’yeye yayılan bir serüvendi bizimkisi. Sevgiyi işledik yıllarca ilmek ilmek, tırnak tırnak. Okuyamayanlara okul, evlerinde sıkışıp kalmış olanlara bir yuvaydık. Hep ürettik, ülkemiz için, halkımız için ve çocuklarımız için hiç yorulmadan ürettik. Kanatsız Meleklerimiz vardı bizim. Tırnaklarına zarar gelse bizim yüreğimiz kanardı. Öyle sevdik onları. Yüreklerimizle sarıldık o masum, saf yüreklerine. 
Ve şimdi artık veda vaktidir. Her yolun bir sonu var biliyorum ama inanın bu yol yüreğimin en derinlerinden geçti. İçi hep sevgi ve dostlukla doluydu. Şimdi sona gelmiş olmak inanın en zoru.
Ben sizleri çok sevdim, kiminiz annem oldunuz kiminiz babam. Kardeşim, ablam, abimdiniz. Çocuklarımdınız birçoğunuz… Şimdi yeni bir yol var hepimizin önünde. Benden yana hakkınız helaldir. Siz de hakkınızı helal edin. Kalın sağlıcakla…

Ebru Yılmaz
Not: Bundan böyle yeni görev yerim Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’dir. Tüm dostlarım, sevdiklerim ve siz değerli ailemi burada ağırlamaktan da büyük onur ve mutluluk duyacağımı belirtmek isterim. Kapım sonuna ve sonsuza kadar açık."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka'da 6 istifa...
Sonraki Haber Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkan Tugay'ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?