ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim sağlık için 32 kadına iş istihdam etti

Karşıyaka Halk Eğitim sağlık için 32 kadına iş istihdam etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim sağlık için 32 kadına iş istihdam etti

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve İEÜ Medical Park Hastanesi işbirliğiyle 2021 Yılı içerisinde açılan kurslarla 32 kadın kursiyere iş istihdamı sağlandı.

2021 yılı içerisinde Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi tarafından planlanan projeler kapsamında açılan MEGİP kurslarıyla 32 kadına iş imkanı sağlandı. Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu öncülüğünde Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve İEÜ Medical Park Hastanesi işbirliği ile açılan İŞKUR Destekli Ön Büro Elemanı kurslarıyla kadınlara yönelik meslek edindirme ve iş sahibi yapma amacıyla başlayan projeler hayata geçmeye başladı. Eğitime başlayan 99 kadın kursiyerimizden bugün itibariyle 32’sine iş istihdamı sağlandı. Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Korkmaz’ın güçlü kadın güçlü toplum anlayışıyla yola çıktığı projelerle kadın istihdamı yaratma hedeflerine bir yenisi daha eklendi. Kadınların toplumda başarılı bireyler olarak var olmalarını önemsediklerini ileten Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Korkmaz kadınlara yönelik projelerine devam edeceklerini açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Serkan Acar ve Aliağalı muhtarlardan proje turu
Sonraki Haber Vicdanın yoksa Allah'ın da mı yok!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?