ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nde Öğretmenler Günü kutlandı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nde Öğretmenler Günü kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nde Öğretmenler Günü kutlandı

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı. Kutlamaya AK Parti İzmir İl Başkanı, 25.-26. dönem İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de katıldı.

Kerem Ali Sürekli ile birlikte, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Korkmaz, Müdür Yardımcılarımızdan Fidan Gül Sürekli, Nuray Emekçi, Gülnur Ölçer, Şenol Pek, Siyasi Parti Başkanları ve İş İnsanları programda hazır bulundu. 
Öğretmenler Günü kutlamasına gelen Ak Parti İzmir İl Başkanı, 25-26. Dönem İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz'ı makamında ziyaret ederek, kendisinin öğretmenler gününü kutladı ve çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Müdür Koprkmaz, Kerem Ali Sürekli’ye El Sanatları konseptinde yapılmış olan Ayasofya Camii tablosu hediye etti.
Kerem Ali Sürekli daha sonra sınıfları ziyaret etti;  sınıfta görevli öğretmenlere çiçek verdi.  
Program Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz'ın açılış konuşması ile başladı, devamında da Kerem Ali Sürekli'nin günün anlam ve önemi, öğretmenlerin güncel sorunları, nasıl çözümler yapılabileceği hakkında konuşması ile devam etti. Öğretmenler şikayetlerini, sorunlarını, isteklerini, taleplerini dinlediler, usta öğreticilerin kadroya geçme durumu, tatil günlerinde ücret kesintisi sorunu vb. gibi sorunları dile getirildi. 
Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi’nin birçok yönden aktif olduğunu ve çalışmalarını beğendiğini belirtti, özellikle de "2071 Mehteran Bölüğü"nün çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.  büyük takdir etti.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sürekli, Karşıyaka Milli Eğitim'i ziyaret etti
Sonraki Haber Karşıyaka filede evinde kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?