ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi taşınıyor...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi taşınıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi taşınıyor...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nün yıkılan Alaybey'deki Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu'nun yanındaki binasından taşınma kararı çıktı.

Binayı önümüzdeki hafta boşaltması beklenen Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü, tüm birimlerin aynı yere taşınacak binanın bulunmaması nedeniyle idari ve kurs binalarının ayrı ayrı olmasının da söz konusu olabileceği öğrenildi.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nün idari binası ile teorik eğitim dersleri de aynı binada  yapılması için caba harcandığı, idari bina ve atölye kursları için Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'nun yer arayışını sürdürdüğü de öğrenildi. 
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, "Şu aşamada en kısa sürede taşınma işlemlerini halletmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta netlik kazanır" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 8 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 3 Üzgün 7 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi’nden ücretsiz yapı tespit hizmeti
Sonraki Haber Karşıyaka'ya 90 bin 625 TL ceza!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?