ANA SAYFA > EĞİTİM > Karne hediyesi kitaplar muhtar amcadan

Karne hediyesi kitaplar muhtar amcadan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karne hediyesi kitaplar muhtar amcadan

Karşıyaka Mavişehir ilkokulunda karnesini alan hediyesini almak için muhtarlığa koştu.

Karşıyaka Mavişehir Mahalle Muhtarı Gürol Küçükgörür, her yıl karnesini alan çocukları hem sevindirmek hem de tatilde okuma alışkanlığı edindirmek için kitap hediye ediyor.
Çocukların anne ve babalarına da Atatürk ile ilgili kitaplar verirken, çocuklarla sohbet ediyor, hangi takımı tuttukları ve büyüyünce ne olacaklarını soruyor.
Karşıyaka Mavişehir Mahalle Muhtarı Gürol Küçükgörür çocuklarla sohbet ettiklerinde en ilginç aldığı cevabın ise “Cumhurbaşkanı olacağım, ücretleri ve maaşları altın ile ödeyeceğim” olduğunu söyledi.
Velilerin kitap fiyatlarının çok yüksek olduğundan da yakındığını belirten Muhtar Küçükgörür, “Veliler, çocukların kitap okumaları konusunda çok sıkıntı yaşadıklarını, muhtarlığımızın kitap hediye etme aktivitesini çok beğendiklerini söylüyorlar” dedi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da 40 bin öğrencinin karne sevinci
Sonraki Haber Başkan Soyer’den Brüksel’de uluslararası dayanışmanın önemine vurgu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?