ANA SAYFA > EĞİTİM > Kanatsız Melekler sahnede büyük alkış aldı

Kanatsız Melekler sahnede büyük alkış aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kanatsız Melekler sahnede büyük alkış aldı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi 23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezi’nde “Kanatsız Melekler” sahne aldı ve koro ile harikalar yarattı.

Çeşitli etkinlikler ve sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra topluma yararlı işleviyle büyük takdir toplayan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün bir projesi daha takdir topladı.
23 Yaş ve üstü Engelli Merkezi’nde  10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezi’nin "Kanatsız Melekler"i de sahnedeki yerini aldı. Gösteri için günlerce hazırlanan "Kanatsız Melekler"in çocuklardan oluşturdukları koro ile harika parçalar seslendirmeleri büyük alkış aldı.  Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, takdir gören projelerin beğeni kazanmasının ekibini mutlu ettiğini ifade ederek, “beğenilmek, takdir görmek motivasyonumuzu arttırıyor” dedi.
www.karsiyakahaber.com
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın Van maçı canlı yayınlanacak
Sonraki Haber Kızılay'ın Karşıyaka iftarları Ramazan boyunca devam edecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?