ANA SAYFA > EĞİTİM > Kadına Dair Mühim Şeyler

Kadına Dair Mühim Şeyler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadına Dair Mühim Şeyler

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz Yücel, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve Alsancak Rotary Kulubü işbirliği ile düzenlenen Kadına Dair Mühim Şeyler adlı seminere katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve Alsancak Rotary Kulubü işbirliği ile Merkezimizin konferans salonunda Kadına Dair Mühim Şeyler adlı bir seminer düzenlendi. Kadın Ruh Sağlığı, Yasal Haklar ve Hijyen konularının konuşulduğu seminerde Uzman Psikolog Selin Tabak, Avukat Saygı Savran ve Op. Dr. Zehra Mete öğretmenlerimiz ve  kursiyerlerimize konularına ilişkin çok önemli bilgiler verdi. Seminere katılım ise oldukça yoğun oldu.
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, kadınlarla ilgili her türlü konuya büyük bir hassasiyetle yaklaştığını ifade ederek , "Ben de her şeyden önce bir kadın ve bir anne olarak kadınların yaşamış olduğu her türlü soruna özellikle hassasiyet gösteriyorum. Kadınlarımızın toplumdaki tüm dezavantajlardan arınarak çok daha iyi konuşlarda yaşamlarını sürdürmelerini, gerek iş yaşamı ve gerekse ev yaşamlarında her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Alsancak Rotary Kulübümüzle de yine kadınlarımız için çok önemli bir seminere imza atmış bulunuyoruz. Psikolojik, yasal ve tıbbi konularda kadınlarımızı bilgilendirdik. Bundan böyle de kendilerine her konuda destek olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Ben tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü şimdiden kutluyor ve Alsancak Rotary Kulübü’ne de çok teşekkür ediyorum" dedi.
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ı tutana aşk olsun...
Sonraki Haber Dr. Cemil Tugay, Bostanlılılarla bütünleşti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?