ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmirli çocuklar liselerini seçecek

İzmirli çocuklar liselerini seçecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirli çocuklar liselerini seçecek

TEOG sınavına giren ve girmeye hazırlanan öğrenciler ile liseler bu etkinlikte buluşacak. Lisemi Seçiyorum Günleri’nde İzmir’in liseleri kendilerini tanıtırken; öğrenciler ve veliler tüm okulları aynı çatı altında inceleme fırsatı bulacak. Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler, Güzel Sanatlar, Spor, Temel, İmam Hatip, Anadolu Meslek, Mesleki ve Teknik Liselerin yer alacağı etkinlik, Kültürpark’ta gerçekleşecek.

Konak Kaymakamlığı’nın öncülüğünde, Konak Rehberlik Araştırma Merkezi’nin koordinasyonunda ve İZFAR Grup organizasyonunda tüm kenti kapsayacak şekilde gerçekleştirilecek, Lisemi Seçiyorum - Orta Öğretim Kurumları Tanıtım Günleri etkinliği 22-24 Mart 2016 tarihleri arasında Kültürpark Hol 2’de düzenlenecek.100’ü aşkın lisenin katılacağı etkinlikte devlet okullarının yanısıra özel okullar da bulunacak.

Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler, Anadolu Meslek, Mesleki ve Teknik, İmam Hatip, Spor, Güzel Sanatlar, Konservatuar, Sağlık Meslek, Denizcilik Meslek, Havacılık Meslek, Turizm Meslek Liseleri ve özel liselerin katılacağı organizasyon üç gün sürecek.

Öğrenci ve velilerin ücretsiz olarak ziyaret edebileceği organizasyonun etkinlik saatleri 10.00-17.00 olarak belirlendi.

Lisemi Seçiyorum etkinliği ile öğrencilerin lise seçimlerini daha bilinçli yapmaları ve eğitim motivasyonlarını artırmaları hedefleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaybey’de ray çalışması İZBAN’ı aksattı…
Sonraki Haber Karşıyaka'da darp ve gasptan 6 kişi tutuklandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?