ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Bakırçay Üniversitesi TMA4ALL Erasmus Spor Projesi'ne ev sahipliği yaptı

İzmir Bakırçay Üniversitesi TMA4ALL Erasmus Spor Projesi'ne ev sahipliği yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Bakırçay Üniversitesi TMA4ALL Erasmus Spor Projesi'ne ev sahipliği yaptı

İzmir Bakırçay Üniversitesi’nde Avrupa Eğitim ve Kültür Yürütme Ajansı (EACEA) tarafından Erasmus+ Spor Hibeleri çerçevesinde desteklenen, sözleşme numarası 101133802 - TMA4ALL - ERASMUS-SPORT-2023 olan "Herkes için Geleneksel Sanatlar-TMA4ALL" projesinin başlangıç toplantısı yapıldı.

İzmir Bakırçay Üniversitesi ortaklığında (ev sahipliğinde) düzenlenen etkinlik, İrlanda, Malezya, İspanya, Almanya ve Hırvatistan'dan partner kurumların katılımıyla gerçekleştirildi.Açılış Toplantısına Bakırçay Üniversitesi’ni temsilen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Bozok ve Dr. Özlem Gül katıldı. Bakırçay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Kavak’ın yaptığı açılış konuşmasıyla resmen başlayan etkinlik büyük ilgi gördü.

Projenin açılış toplantısında proje yönetimi, izleme ve değerlendirme gibi genel süreçlere ilişkin tartışmalar gerçekleştirildi.
Proje, AB'nin kapsayıcılık stratejilerinin spor yoluyla uygulanmasını teşvik etmeyi, sosyal içermeye odaklanmayı, ayrımcılıkla mücadeleyi, spor ve fiziksel aktivitelere katılımı artırmayı ve sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi, ayrıca, uluslararası işbirliği kapasitelerinin artırılması, ortaklık faaliyetleri aracılığıyla deneyimlerin paylaşılması, yenilikçi yaklaşım ve uygulamaların geliştirilip hayata geçirilmesi amaçlanmakta. 

Projede Geleneksel Dövüş Sanatlarının Prensip ve Stratejileri, Teori ve Pratiğine odaklanan Çevrimiçi Sürekli Mesleki Gelişim Modülleri, e-öğrenme platformu, TMA4ALL Araç Seti gibi yenilikçi çıktıların elde edilmesi planlanıyor. 
İzmir Bakırçay Üniversitesi, üç yıl sürmesi planlanan TMA4ALL projesi kapsamında sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımlara odaklanarak, yenilikçi ve ileri görüşlü fikir ve girişimleri ön plana çıkararak faaliyetlerini sürdürecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Cem Vakfı'ndan Karşıyaka Müftüsü Gürler'e plâket
Sonraki Haber Çiftçioğlu’ndan ziyaretlere devam…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?