ANA SAYFA > EĞİTİM > İYTE ile Sınav arasında bilimsel iş birliği

İYTE ile Sınav arasında bilimsel iş birliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İYTE ile Sınav arasında bilimsel iş birliği

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İzmir Sınav Kolejleri arasında Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü imzalandı.

Gidilen iş birliği lise öğrencilerinin yetenek ve yenilikçi bakış açılarını İYTE’nin akademik ve araştırma birikimiyle bugünden buluşturmasına zemin yaratıyor. Özellikle mühendislik ve fen bilimlerinde tercih edilen üniversitelerin başında gelen İYTE ile proje tabanlı eğitim metodolojisiyle öne çıkan İzmir Sınav Kolejleri arasında tesis edilen iş birliğinin sağlık teknolojilerinden yapay zekaya farklı alanlarda inovatif projelerle meyvelerini vermesi hedefleniyor. 

Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü, İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ile İzmir Sınav Kolejleri Kurucu Temsilcisi İlker Sümer tarafından imzalandı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dört Kitap Kafe İzmirlilerin hizmetinde
Sonraki Haber Karşıyaka'da motosikletten sentetik hap ele geçirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?