ANA SAYFA > EĞİTİM > Gençlerin, ''30 Ağustos Zafer Turu'' Ege Üniversitesi'nde tamamlandı

Gençlerin, ''30 Ağustos Zafer Turu'' Ege Üniversitesi'nde tamamlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gençlerin, ''30 Ağustos Zafer Turu'' Ege Üniversitesi'nde tamamlandı

Ankara Üniversitesi Hitit Bisiklet Topluluğu “30 Ağustos Zafer Turu” kapsamında Ankara’da başlayan yolculuklarını İzmir’de tamamladı. 600 kilometre yol kat ederek İzmir'e ulaşan Ankara Üniversitesi (AÜ) Hitit Bisiklet Topluluğu, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret etti.

AÜ Hitit Bisiklet Topluluğu üyelerinden oluşan ekibi, Ege Üniversitesi rektörlüğü bahçesinde karşılayan Rektör Prof. Dr. Budak, “600 kilometre yol kat ederek İzmir'e ulaşan ve 30 Ağustos Zafer ruhunu bizlere bir kez daha yaşatan Ankara Üniversitesi Hitit Bisiklet Topluluğu öğrencilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ege Üniversitesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız ve onları destekliyoruz” dedi.

Topluluk, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’dan emanet aldıkları Ankara Üniversitesi flamasını Prof. Dr. Necdet Budak’a verdi. Hitit Bisiklet Topluluğu; Polatlı, Sivrihisar, Emirdağ, Afyon Merkez, Dumlupınar, Uşak, Kula, Turgutlu ve İzmir güzergahı üzerinden “30 Ağustos Zafer Turu”nu tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de Yılmaz Ceylan takımdan ayrıldı
Sonraki Haber Özdere 100. Yıl Gençlik ve Spor Yerleşkesi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?