ANA SAYFA > EĞİTİM > Engelsiz yaz okulunda sertifika sevinci

Engelsiz yaz okulunda sertifika sevinci

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Engelsiz yaz okulunda sertifika sevinci

Karşıyaka Belediyesi, ‘Engelsiz’ yaz okulları ile dezavantajlı genç ve çocukları da unutmadı. Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nde düzenlenen yaz okullarına katılan çocuklar, kurslar sonunda sertifika almanın sevincini yaşadı.

Yaz okulları ile 7 binden fazla çocuk ve genç için hem sportif hem de kültürel kurslar düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi bünyesinde sürdürdüğü ‘Engelsiz’ Yaz Okullarını da tamamladı. El sanatları, yaratıcı drama, ritim, halk oyunları ile basketbol branşlarında verilen eğitimlere katılan dezavantajlı çocuklar sertifikalarını almanın da mutluluğunu yaşadı.
 
Karşıyaka Belediyesi Engelli Dinlenme Merkezi’nde gerçekleştirilen sertifika törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsmail Demirtaş, meclis üyeleri ve aileler de katıldı. Sertifika töreni sonrasında, çocukların el emekleriyle hazırladıkları ürünlerin sergisi gezildi.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Biz engel tanımayan bir kentte yaşıyoruz ve engellerin hepsini büyük bir azimle aşmaya çalışıyoruz. Engelli bireylerimizin sosyal yaşama katılımı, ailelerinin de gün içinde kendilerine zaman ayırabilmeleri hayalimizi bu merkezle hayata geçirdik. Yaz okulları kurslarımız kapsamında dezavantajlı kardeşlerimizi de unutmadık. Onlara keyifli bir yaz tatili sunabildiysek ne mutlu bize” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ABD ve Avrupa ülkelerine teşekkürler...
Sonraki Haber Zuhal Olcay doğum gününü yine Karşıyaka'da sahnede kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?