ANA SAYFA > EĞİTİM > Emekli öğretmen hizmet şeref belgesini kucağında çocuğuyla aldı

Emekli öğretmen hizmet şeref belgesini kucağında çocuğuyla aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emekli öğretmen hizmet şeref belgesini kucağında çocuğuyla aldı

Millet Mektepleri'nin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Karşıyaka’da kutlanıyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezinde düzenlenen birtakım etkinlikler ile kutlanmaya başladı.

Burada da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, bir aday ve emekli öğretmen konuşma yaptı, aday öğretmenler yemin etti.

Emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri, yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödüller verildi.

Ali Kaya İlkokulu öğretmeni Seyhan Güneş, hizmet şeref belgesini kucağında 7 aylık Barış isimli bebeğiyle Karşıyaka Kaymakamı Rıza Çalışır’dan aldığı sırada salondan büyük alkış aldı. 3. Çocuğunu Nisan ayında dünyaya getiren 48 yaşındaki öğretmen Seyhan Güneş, 27 yıllık öğretmenlikten sonra çocuğunu yetiştirmek için emekliye ayrıldığını belirterek, hizmet şeref belgesini gururla saklayacağını söyledi.

Konuşmalardan sonra Cihat Kora Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program ile etkinlik devam etti.

Öğrencilerin sunduğu öğretmenliği anlatan oratoryo sunumundan sonra Cihat Kora Anadolu Lisesi öğretmenlerinden oluşan koro çeşitli şarkılar seslendirdi.

Etkinliğin sonunda Cihat Kora Anadolu Lisesi tarafından şehit öğretmenler için dökülen lokma katılanlara dağıtıldı.

Yarın Hükümet Konağının Bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile kutlamalara devam edilecek.

Etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Hayırsever Cihat Kora ve ailesi, İlçe Müftüsü İsa Gürler,  Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, AK Parti İçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, okul müdürleri ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 73 Yaşındaki Saadet Nine ''Ya Rasulüm'' şiirli ile duygulandırdı
Sonraki Haber Karşıyaka'da sokaklar resimle süslendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?