ANA SAYFA > EĞİTİM > Ege Üniversitesi'nde ''Öğrenci Senatosu'' kuruldu

Ege Üniversitesi'nde ''Öğrenci Senatosu'' kuruldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Üniversitesi'nde ''Öğrenci Senatosu'' kuruldu

Ege Üniversitesi'nde, Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünden başlatılan öğrenci odaklı uygulamalar devam ediyor.

Öğrenci odaklı uygulamalarına her gün yenisini ekleyen Ege Üniversitesinde, Öğrenci Dekanlığının ardından şimdi de Öğrenci Senatosu kuruldu. Öğrencilerin sorunları ile yakinen ilgilendiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Öğrencilerimizin üniversite üzerinde daha fazla söz sahibi olmaları adına bir dizi yeniliği hayata geçiriyoruz. Öğrenci Dekanlığımızın ardından Öğrenci Senatomuzu da faaliyete geçirdik. Öğrenci odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
         
Öğrenci Senatosunun gerçekleştireceği faaliyetler ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Budak, “Öğrencilerimizin kalite ve akreditasyon süreçlerine katılımını sağlayacağız. Öğrenci Senatomuz, öğrencilerimizin sorunlarını tespit ederek bizlere bildirecek. Onlarla üst yönetim arasında bir köprü vazifesi görecek. Yine öğrencilerimizin eğitim, sağlık, spor ve kültür gibi alanlarda gelişimlerine destek olunacak” dedi.

Amaçlarının öğrencilerin karar alma ve yönetim sürecine katılım sağlamları olduğunu belirten Rektör Budak, “Öğrenci odaklı eğitim sisteminin gelişimi açısından onların karar alma süreçlerine dahil olması oldukça önemli. Öğrenci memnuniyetine yönelik çalışmalarımız sürekli devam edecek. Senatomuzun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Belediyesi pandemide sanatçılara kucak açtı
Sonraki Haber Başkan Selvitopu: Biz hukuktan yanayız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?