ANA SAYFA > EĞİTİM > EÇEV’de yeni yönetim kurulu göreve başladı

EÇEV’de yeni yönetim kurulu göreve başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EÇEV’de yeni yönetim kurulu göreve başladı

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı 28 Mart’ta gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul Toplantısında yeni yönetim kurulunu seçti.

Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Genel Kurul, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın Yamanlar Etkinlik Merkezi’nde yapıldı. 2023-2025 yılları arasında iki yıllık bir dönemde görev yapacak yeni yönetim kurulu üyeleri arasında genç bir isim de dikkat çekti. Yeni yönetim kuruluyla ilk kez Vakfın mezun bir bursiyeri de yönetime katıldı. Üniversite yıllarında EÇEV bursiyeri olan Ünal Arıgümüş’ün yönetimde yer alması heyecanla ve mutlulukla karşılandı.

Önceki dönemde Vakfın yönetim kurulu başkanlığını yürüten Yıldız İşçimenler Ünsal’ın bu dönem de görevine devam edeceği yeni yönetim kurulunda Celal Özlü, Fulya Erkmen, Gül Bayraktaroğlu, Merih Dönmez, Mustafa Nafiz Delen, Sinem Muğla asil üye, Ayşıl Koyuncuoğlu, Leyla Şensöz, Ünal Arıgümüş ve Zeynep Rua ise yedek üye olarak yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız Ünsal; “Eğitime, bilime, liyakata ve dayanışmaya her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımızın olduğu zor bir dönemden geçiyoruz. Bu bilinçle yeni dönemde de çalışmalarımıza azimle devam edeceğiz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'ya TBF'den ceza...
Sonraki Haber Kemalpaşa'nın istihdam çatısı: Kemalpaşa Kariyer

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?