ANA SAYFA > EĞİTİM > Denetimli Serbestlikten Eğitime Destek

Denetimli Serbestlikten Eğitime Destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Denetimli Serbestlikten Eğitime Destek

Denetimli serbestlik yükümlüleri okulları öğrencilere hazırlıyor

Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde 2018- 2019 yılı yarıyıl tatilinde okulların temizlik, bakım ve onarım çalışmaları denetimli serbestlik yükümlülerince yerine getiriliyor
Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Karşıyaka, Çiğli ve Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ortak çalışmasıyla yarıyıl tatili süresince belirlenen okulların temizlik ve bakım çalışmaları denetimli serbestlik yükümlülerine verildi.
Çalışmalar Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Dalak, Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin Furtuna, Ankara İlkokulu Müdürü Selim Göksel Ayık, okul yöneticileri ve denetimli serbestlik görevlileri ile kamu yararına çalışacak yükümlülerin katılımıyla Karşıyaka Ankara İlkokulunda start aldı.
50 yükümlünün katılacağı çalışma, yarıyıl tatili süresince devam edecek.Çalışma programına Karşıyaka, Çiğli ve Menemen ilçelerindeki 20 okulun temizlik ve bakım çalışmaları denetimli serbestlik yükümlülerince yapılacak.


Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yelkende Kış Kupası heyecanı başladı
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Turnuvası'nda yarı finalistler belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?