ANA SAYFA > EĞİTİM > Çözüm artık Bostanlı'da

Çözüm artık Bostanlı'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çözüm artık Bostanlı'da

ÇÖZÜM, sizin “istediğiniz geleceğe” ulaşmanız için var. ÇÖZÜM, çeyrek asırlık eğitimcilik tecrübesi, milyonlarca öğrenciyi başarıya taşıyan yayınları, tecrübeli uzman öğretmen kadrosu, tüm Türkiye’ye yayılan kurumsal yapısı ve eğitime elverişli ortamlarıyla “kendi geleceğinize doğru sağlam adımlarla yol almanız için” var.

HAKKIMIZDA
Küreselleşen dünyada eğitim, toplumları şekillendiren, gelişmelerini ve kalkınmalarını sağlayan en önemli değişim araçlarından biridir.
Çözüm kursları; yenilikçi eğitim felsefesi, her bir öğrencinin biricik olduğu anlayışı, kişiye özgü eğitim metotlarıyla, öğrencilerin kendi geleceklerine hazırlanmalarına destek olmaktadır.
Öğrencilerin ulaşmak istedikleri akademik başarının en önemli anahtarları etkili takip ve geri bildirim sistemidir. Her bir öğrenci akademik yıl boyunca planlamalar, programlar, ölçme-değerlendirme işlemleri, kapsamlı rehberlik hizmetleri ile takip edilmekte; gerçekleştirilen analizler doğrultusunda eksikleri tamamlanmaktadır. Tüm bu çalışmalar; alanında uzman, dinamik ve deneyimli yönetici ve öğretmen kadrosuyla gerçekleştirilmektedir.
Eğitimde niteliğin arttırılmasını önemseyen çözüm kurs merkezlerinde öğrenciler; sorumluluk sahibi, kendine, topluma ve yaşadığı çevreye saygılı, düşünen, üreten, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen bireyler olarak yetişmektedir. Öğrencilerimizin sahip olduğu yetkinlikleri ve bilgi düzeylerini gözeterek doğru ve etkili eğitim sistemlerimizle başarı yolculuklarında her zaman yanlarındayız.
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Görkem Duman muhtarlarla buluştu
Sonraki Haber İzmir MEB Gastronomi Festivali'nde lezzet şöleni yaşandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?