ANA SAYFA > EĞİTİM > Çoklu yetersizliğe sahip bireyler için uzaktan eğitim…

Çoklu yetersizliğe sahip bireyler için uzaktan eğitim…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çoklu yetersizliğe sahip bireyler için uzaktan eğitim…

Çoklu yetersizliğe sahip bireyler için uzaktan eğitim çalışmaları e-twinning projesine imza atılacak.

Karşıyaka Safiye Nadir Özel Eğitim Uygulama Okulu, 1.Kademe Öğretmen Aynur Uç Ger, 2.Kademe Öğretmen Sümeyra Filizci rehberlik edeceği proje ile ilgili çalışmalar başladı. 
Bu konuda açıklama yapan 1.Kademe Öğretmen Aynur Uç Ger   “Covid-19, çoklu yetersizliğe sahip bireylerin eğitimlerini olumsuz etkilemektedir. Bu bireylerle olan eğitimlerin bireysel olarak yapılamaması ve bireylerin eğitim sırasında yardıma olan gereksinimleri uzaktan eğitim sürecinde problemler yaşanmasına neden olmaktadır. Bu proje; çoklu yetersizliğe sahip bireylerle çalışan öğretmenlerin ve ailelerin yaşadıkları zorlukların ve çözüm önerilerinin belirlenmesini, öğretmenlerin iyi uygulama örneklerini paylaşması ve uygulanmasını amaçladık.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kurumlar Okçuluk Turnuvası yapıldı
Sonraki Haber İZMİR- UŞAK ARASNET

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?